Cazare în județul Bacău

Călătorim foarte mult, și precum este acea întrebare celebră “Bussiness or Pleasure”, iți spunem și noi că la Magic Garden Bacău, le poți face pe amandouă!

În ziua de astăzi muncim foarte mult, uităm sau efectiv de prea puține ori mai avem timp și de noi. Să te simți bine chiar dacă vii cu echipa de it-iști in trecere și inoptezi la noi in drum spre depărtata ta destinație ori că ești cu familia și vă delectati de frumusețile româniei dar totuși pe drum te prinde noaptea pe traseu.

Avem soluții pentru orice nevoie a ta, cazare pentru voi toti, ponei și zona de joacă pentru copiii tăi dar și săli de evenimente de diferite tipuri sau terase, așa fel incât să poți servii un vin bun intr-un balansoar, uitându-te la apus.

Ni s-a mai spus, pare minunat

Vezi conditiile de cazare: https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=un-j3LuPhKs

Și.., da, ni s-a mai spus că e exact așa cum pare, minunat. Totul satisface și ultimele așteptări pretențioase. Ne-am dezvoltat pe parte de cazare, catering și săli de evenimente în urma colaborării cu succes cu fiecare dintre voi, de fiecare dată am livrat produsul promis, ori poate chiar mai mult, așa fel încât toată lumea sa plece din căminul nostru încântată și convinsă că merită din toate punctele de vedere ca tu să revii și chiar sa recomanzi celui mai bun prieten, pentru cele mai bune condiții.

Poziția locului cu pricina, se află in imediata ieșire din Bacău, spre Roman, în Șerbănești.

Zonă linistită, locuri de parcare, bucătărie excelentă, camerele de cazare la un nivel de condiții de cel mai inalt nivel. Totul așa fel încât tu să ai cea mai faină experiență alaturi de noi pe parcursul șederii tale ca și oaspete.

Ideea este că totul, ca și cazat aici, va decurge perfect.

O spunem direct si fără ascunzișuri, de câbd faci rezervare pe site-ul nostru http://magic-garden.ro/, te prezinți in fața recepției noastre, te bucuri de décor si priveliște până la camera ta, iar de acolo incepe relaxarea deplină.

Atât pentru astăzi, te așteptăm pe la noi pentru cele mai faine experiențe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *